23-06-2023

Премію Верховної Ради України може отримати Владислав Корженевський

Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2023 році може отримати Владислав Корженевський. Таке рішення сьогодні прийняли депутати на черговому планерному засіданні. Зауважимо, що він був єдиним кандидатом на присудження Премії.

Владислав Корженевський – голова правління ГО «Молодіжне об’єднання «Свідомий вибір». У 2017 році став головою Рівненської обласної ради старшокласників «Імпульс», цього ж року був обраний головою Дубенської міської ради старшокласників «Лідер». У 2018 році став Членом Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини. Він активно реалізовує різні проєкти. Протягом останніх років організовує мотиваційні зустрічі молоді Дубна та членів громадської організації з представниками бізнесу, культури, освіти та спорту. Налагоджує комунікацію між молоддю міста Дубна та району з представниками організацій різних міст України, що дає можливість розвитку, обміну досвідом, подорожей місцевій молоді.

 Нагадаємо, Премія  Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування заснована 1 січня 2004 року. Щороку, як правило до 1 грудня, присуджується десять Премій, грошова частина яких становить двадцять п’ять прожиткових мінімумів. Премія присуджується Верховною Радою України особам - громадянам України віком до 35 років, молодіжним та, як виняток, дитячим громадським організаціям.