22-03-2021

Працівників Рівнеоблводоканалу відзначили нагородами

Сьогодні у РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал" відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Нагадаємо, що День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають в Україні щорічно у третю неділю березня.

Привітати працівників Рівнеоблводоканалу завітав перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк та заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Сергій Свисталюк наголосив, що обласна рада пишається колективом Рівнеоблводоканалу.

« Без перебільшення ваша робота є дуже важливою і необхідною. Ви та команда, яка дуже добросовісно та професіонально виконує свої обов’язки, за що вам шана та низький уклін. Бажаю вам здоров’я та усіляких гараздів», - звернувся з вітальним словом перший заступник голови обласної ради.

За досягнення значних успіхів у виконанні виробничих завдань, підвищення ефективності виробництво та з нагоди професійного свята нагородив начальника ремонтно-механічної майстерні служби головного механіка Івана Жилінського та майстра відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж та внутрішньобудинкових мереж м. Рівне служби водопровідного господарства м. Рівне Юрія Бейду.

Поза тим, депутат обласної ради, директор підприємства Андрій Карауш відзначив, що цей рік для підприємства був доволі успішним.

«Нам вдалося перебудувати наші відносини зі споживачами і змінити їхнє відношення до нашого підприємства, і це дало змогу вирівняти всі показники. Саме в 2020 році нам вдалося частково оновити техніку і хочеться оновлювати її далі», - зазначив Андрій Карауш.

Окрім того, він розповів про нелегкі умови праці, відносини зі споживачами та відносинах на ринках.

«Я переконаний, що всі люди, які працюють на підприємстві прийшли сюди за покликом серця. Ви віддаєте частину свого життя працюючи на Рівнеоблводоканалі, щоб мешканці області мали чисту питну воду. Безумовно, нам є куди розвиватися і обіцяю, що будемо працювати на краще», - додав Андрій Карауш.

Понад 50 працівників підприємства отримали нагороди та відзнаки від різних органів влади та підприємства.

Зауважимо також, що з обласного бюджету в 2020 році було виділено 780 тис грн на придбання установки для запуску власного виробництва гіпохлориту та майже 3 млн грн на придбання нового каналопромивочного автомобіля.