26-06-2020

Працівників прокуратури відзначили до Дня Конституції

Сьогодні керівники обласної ради та облдержадміністрації зустрілися з працівниками апарату Прокуратури Рівненської області  з нагоди Дня Конституції України, який офіційно відзначатимуть 28 червня.  

В актовій залі відомства з дотриманням карантинних вимог зібралися працівники апарату обласної прокуратури на чолі зі своїм керівником Антоном Войтенком. Він подякував колегам за щоденну роботу, а також констатував, що органи прокуратури налагодили конструктивну співпрацю з органами місцевої влади. А це, у свою чергу, дає можливість спільно працювати на результат. Перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, зі свого боку зауважив, що саме представники правоохоронних органів, зокрема й прокуратури, повинні бути взірцем для суспільства щодо дотримання прав, законності та порядку.

«Символічно, що напередодні Дня Конституції, коли ми багато говоримо про повагу до нашого Основного Закону, я маю за честь відзначити кращих працівників прокуратури. Зі свого боку засвідчую свою повагу кожному фахівцю. І щиро бажаю, щоб після завершення усіх реформ ви отримали можливості працювати ще краще та ще професійніше», - наголосив Сергій Свисталюк.

Він вручив Почесні грамоти та пам’ятні знаки Рівненської обласної ради трьом представникам колективу. Так, «за високий професіоналізм, відданість справі, значний внесок у забезпечення законності й верховенства права при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня Конституції України» нагородили:

начальницю управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Рівненської області Людмила Сандер;

заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури Рівненської області Олександра Пришка;

прокурора відділу роботи з кадрами прокуратури Рівненської області Тетяну Тимченко.

 

Відзнаки вручив і голова облдержадміністрації Віталій Коваль та Прокурор Рівненської області Антон Войтенко.

Крім того, були вручені Подяки Генерального прокурора України, подяки та грошові винагороди від профспілкової організації органів прокуратури.