31-08-2023

Працівників нотаріату відзначили нагородами

Щорічно 2 вересня в Україні відзначають День нотаріату. Це свято встановлено 22 лютого 2010 згідно з Указом Президента України.

Сьогодні з цієї нагоди відбулися урочистості. Привітав працівників нотаріату з професійним святом від голови обласної ради та всього депутатського корпусу заступник голови обласної ради Віталій Ундір.

- В контексті сьогоднішніх днів, Отто фон Бісмарк казав: «Війни виграють не генерали, а шкільні вчителі та священники». Але я б додав до цієї групи людей й працівників нотаріату. Адже з початку повномасштабного вторгнення всі ви залишилися працювати і допомагати людям, ви продемонстрували сміливість, патріотизм, людяність та професійність. Пишаюся вами і щиро дякую вам за самовіддану працю, - наголосив Віталій Ундір.

За багаторічну сумлінну працю та професійне виконання обов’язків Віталій Ундір нагородив кращих з кращих працівників нотаріату Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради.

За словами голови відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області Інни Бернацької, сьогодні на Рівненщині працює 149 нотаріусів, 10 з яких – державні. Три нотаріуси з початку повномасштабного вторгнення вступили у лави Збройних Силу України, багато помічників натаріусів у ТрО та всі представники нотаріату у Рівненській області постійно волонтерять та допомагають ЗСУ.

- Свою незалежність ми доводимо щодня своєю працею. Дякую кожному з вас, ми знаємо на скільки важлива ваша робота та дуже її цінуємо, - додала координаторка Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Оксана Сальчук.