09-11-2023

Працівників культури та майстрів народної творчості Рівненщини відзначили нагородами

9 листопада в Україні відзначають День працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З нагоди професійного свята заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський та голова постійної комісії з питань гуманітарної політики Алла Черній привітали та нагородили тих, хто своєю щоденною працею створює нову українську культуру та робить важливий внесок у збереження автентичного народного мистецтва.

Нагородження відбулося в рамках першого Книжкового Форуму Рівненщини.

- Культура є надважливою в будь-які часи, а особливо воєнні. Попри всі труднощі, своєю творчістю ви демонструєте світу характер українського народу. Багато культурних діячів зараз воюють на передовій та є активними учасниками волонтерського руху. Низький уклін вам за підтримку бойового духу Захисниць та Захисників України. Щиро бажаю вам наснаги, нових творчих ідей і успішної їх реалізації! – такими словами привітав працівників галузі культури Олексій Бучинський.

Почесні грамоти та пам’ятні знаки з нагоди професійного свята вручи 9 працівникам закладів культури Рівного та області, а також керівникам творчих колективів різних громад.

Крім того, відзначили і представниць Центру підтримки переселенців «ЯМаріуполь. Рівне», які займаються реалізацією культурних проєктів для дітей та дорослих з числа ВПО.