29-09-2023

Працівників інституту післядипломної освіти привітали з професійним святом

 

Сьогодні, напередодні відзначення Дня працівників освіти, у Рівненському обласному інституті післядипломної освіти відбулися урочистості з нагоди професійного свята. Привітали працівників інституту перший заступник голови обласної ради Микола Кучерук та начальник департаменту освіти і науки облдержадміністрації Петро Коржевський.

- Працівники освіти – це ті люди, котрі нашим дітям дають всі необхідні знання  для того, щоб вони були сильними, успішними та переможцям. Попри війну наша українська школа реформується, і ми хочемо та намагаємося зробити все для того, аби по-новому давати можливості для учнів, щоб вони ставали ще кращими. З нагоди професійного свята та прийдешнім Днем Покрови, захисника та захисниці, та українського козацтва бажаю щастя, здоров’я, оптимізму, якнайшвидшої перемоги та, щоб у ваших родинах все було добре, - з вітальним словом звернувся Микола Кучерук.

За сумлінну та подвижницьку працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у духовне відродження освіти Рівненщини, зміцнення духовної безпеки України він нагородив цінним подарунком обласної ради заступника директора з науково-педагогічної роботи та комунікацій РОІППО Володимира Бордюка та заступника директора з науково-методичної роботи та комунікацій РОІППО Оксану Лютко.

Також Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради Микола Кучерук відзначив методиста кабінету освітнього адміністрування РОІППО Миколу Люшина.

Зі свого боку ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, голова постійної комісії з питань гуманітарної політики Алла Черній наголосила, що сьогодні освіта є надважливою складовою в усіх процесах, які відбуваються в державі.

- Дорогі освітяни, та всі, хто причетний до людей, які тримають освітній фронт, вітаю вас щиро та бажаю міцного здоров’я, незгасного погляду, тепла сердець, енергії і переможного миру, - звернулася Алла Черній.