16-02-2023

Працівники Рівненської обласної ради долучилися до благодійної акції "Книга в дарунок"

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш разом з колективом подарували Рівненській обласній бібліотеці для молоді українські книги. Це художня, краєзнавча та науково-популярна література, твори сучасних авторів з домашніх бібліотек або спеціально придбані для книгозбірні. Так колектив облради підтримав ініціативу "молодіжки" до Міжнародного дня дарування книг, яке відзначали 14 лютого. 

Як розповіла директорка бібліотеки Світлана Патрикей, минулого року зі зрозумілих причин фонди бібліотеки майже не поповнювалися новими виданнями. Завдяки акції, за кілька днів зібрали понад 400 видань. Книги дарували переважно молоді люди: постійні читачі "молодіжки", а також місцеві письменники та громадські діячі.

 

Сьогодні шанувальники читання продовжують приносити до Рівненської обласної бібліотеки для молоді свої книги. Тому акцію "Книга в дарунок" продовжили до 1 березня. Тож кожен охочий ще має час стати учасником акції. Книжкових благодійників раді бачити за адресою: Рівне, вул. Київська, 18.