25-08-2023

Працівники обласного госпіталю отримали нагороди

Щодня без вихідних працівники КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» лікують військовослужбовців, ставлять їх на ноги, вчать заново ходити та жити.

Лікарі підприємства постійно вдосконалюються та переймають досвід закордонних колег. Обласний госпіталь називають одним з найкращих у країні, тут проходять реабілітацію захисники та захисниці з усієї України.

Сьогодні голова обласної ради Андрій Карауш та перший заступник голови ОДА Сергій Подолін завітали в госпіталь, аби привітати працівників з державними святами.

- Ви виконуєте надважку місію – відновлюєте наших воїнів. Ви – люди, які готові і вдень, і вночі  робити свою нелегку справу. Дякую за вашу щоденну працю, дуже шануємо вас і пишаємося! Бажаю вам здоров’я, сили, незмінної вдячності від наших людей та якнайшвидшої української перемоги, - звернувся Андрій Карауш.

 За сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі голова облради нагородив кращих працівників госпіталю Почесною грамотою та памʼятним знаком обласної ради.