11-09-2020

Працівники ІТ-сфери отримали нагороди

12 вересня, працівники ІТ-сфери відзначатимуть своє професійне свято – День програміста. Сьогодні, у обласній раді, відбулося нагородження кращих представників цієї галузі.

Голова обласної ради Олександр Данильчук привітав програмістів з професійним святом, побажав їм успіху, розвитку та нових інноваційних проектів.

За високий професіоналізм, сумлінну добросовісну працю, значний внесок у впровадження системи відеотрансляції в Рівненській обласній раді та з нагоди Дня комп’ютерника і програміста голова обласної ради нагородив цінним подарунком заступника директора із загальних питань комунального закладу «Регіональний інформаційно-комп’ютерний центр» Рівненської обласної ради Олександра Терещенка.

З нагоди професійного свята та за високий професіоналізм у роботі Олександр Данильчук вручив Почесну грамоту та пам’ятний знак обласної ради заступнику директора комунального закладу «Регіональний інформаційно-комп’ютерний центр» Олександру Шлапаку та директору ТзОВ «ВІВА-СОФТ» Олексію Райковичу.

Також Подяку обласної ради отримав колектив комунального закладу «Регіональний інформаційно-комп’ютерний центр» Рівненської обласної ради.

Довідково: День програміста відзначають у 256-й день року. 

Вибір для свята 256-го дня року пояснюється тим, що це число символічне, воно тісно пов'язане з комп'ютерами, але не асоціюється з конкретними особами чи кодами спеціальностей. Число 256 відповідає кількості чисел, які можна представити за допомогою одного 8-бітного байта,  поширеній одиниці вимірювання обсягу даних.