09-09-2020

Працівники інституту післядипломної освіти розповіли, як організувати освітній процес в умовах карантину

Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 8 вересня провів щорічну вебконференцію в режимі онлайн-трансляції для педагогічних працівників закладів освіти області.  

Тема конференції - «Актуальні проблеми організації освітнього процесу в закладі освіти в 2020–2021 навчальному році».
Науково-педагогічні та методичні працівники інституту закцентували увагу на особливостях організації освітнього процесу в закладах освіти в умовах компетентнісної освіти, актуальних проблемах виховання в закладах загальної середньої освіти, реалізації Програми національного виховання у закладах освіти Рівненщини на 2020–2025 роки, особливостях організації освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання.

Окрім того, ознайомили з новими вимогами щодо реалізації сучасних підходів до викладання навчальних предметів. Також поділилися з колегами практичними порадами щодо організації освітнього процесу в умовах карантину із застосуванням технологій дистанційного навчання.


Обговорили питання організації і проведення сучасного уроку, застосування сучасних технологій та методик, зокрема: технологій дистанційного навчання, змішаного, корпоративного та проєктного, а також використання інтерактивних форм навчання дітей та дорослих, застосування технології «перевернутий клас», використання компетентнісних завдань під час навчального заняття.


Переглянути вебконференцію можна на  YouTube каналі.