08-08-2024

Працівники Держпродспоживслужби області отримали відзнаки до професійного свята

У другу неділю серпня в Україні відзначають День працівників ветеринарної медицини.  Цього року цей день припадає на 11 серпня.

Напередодні свята аби відзначити та привітати колектив Головного управління Держпродспоживслужби сюди завітали перший заступник голови Рівненської обласної ради Микола Кучерук та заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан.

Микола Кучерук подякував присутнім за самовіддану працю та вірність обраній професії.

- Я бажаю вам і вашим родинам щастя, достатку, здоров’я, успіхів у здійсненні планів та невичерпної енергії у справі служінні людям. А ще бажаю найскорішої перемоги і нехай кожен, хто чекає, дочекається своїх рідних та близьких з війни, - сказав Микола Кучерук.

Під час урочистостей кращим вручили відзнаки Рівненської обласної ради та Рівненської ОДА.

До слова, наразі в Головному управлінні Держпродспоживслужби працює 55 фахівців та близько 400 в районних управліннях. З початку 2024 року в області здійснили 368 позапланових заходів державного контролю, щодо дотримання законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин. Державні ветеринарні інспектори видали 13300 ветеринарних документів та 1500 міжнародних сертифікатів.