25-12-2020

Пластовий рух на Рівненщині розвиватиметься і в наступному році

Активний розвиток пластового руху, спрямованого на  виховання свідомих та відповідальних громадян нашої держави, на Рівненщині триватиме і в наступному році. В обласному бюджеті на 2021 рік, який депутати підтримали 24 грудня, передбачено додаткове фінансування пластових заходів та матеріально-технічного забезпечення діяльності організації.

Про це розповів голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, відвідуючи сьогодні пластову оселю «Волошки», де пластунів-новаків з прийдешніми святами вітав Святий Миколай. У пластовій оселі постійно проходять заходи, спрямовані на виховання у дітей та молоді любові до України, відповідальності та порядності.

 - В останні роки  завдяки  небайдужим до майбутнього України людям Пласт на Рівненщині відроджується. Дуже приємно, що роль та значення цієї скаутської організації розуміють і депутати Рівненської обласної ради VIII скликання. Вчора на пленарному засіданні сесії обласної ради, за ініціативи депутата Олександра Набочука, в бюджеті на 2021 рік було передбачено додаткових понад 800 тис. грн. на придбання туристичного спорядження для наших пластунів та проведення пластових заходів, - зазначив Сергій Кондрачук.