24-10-2023

Перспективи відбудови України - у Рівному відбувся польсько-український бізнес-форум

Сьогодні в рамках урядового проєкту «Польський сервіс відбудови України» відбувся семінар для представників органів влади та бізнесу, організований Центром стратегічних досліджень Варшавського інституту підприємництва. 

Відкривали бізнес-форум зі сторони Польщі: Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький та директор Центру Стратегічних досліджень Варшавського інституту підприємництва Адам Еберхардт. Рівненщину представили голова обласної ради Андрій Карауш та начальник ОВА Віталій Коваль. 

- Упевнений, що ми продовжимо розвивати тісні контакти між органами влади та підприємцями обох країн. В нас є спільна дорога до щасливого життя наших народів. А ця зустріч – це прямий шлях в цивілізований світ, бізнес та взаємовигідність. Дякуємо, що Рівненщина стала локомотивом для налагодження співпраці з Республікою Польща, - зауважив Андрій Карауш, вітаючи присутніх. 

На форумі працювали дві панелі, під час яких представили потенціал польсько-українського економічного співробітництва. А також найкращі практики такої співпраці.

 

Також учасники форуму ознайомились з успішними кейсами щодо іноземних інвестицій, які працюють на Рівненщині. Зокрема, діяльністю підприємств FAPOMED, KRONOSPAN та HJORD KNUDSEN.