04-05-2020

Переможець акції «30 днів на велосипеді» здолав дистанцію більшу, ніж Рівне-Париж

Цьогоріч Рівненщина вперше взяла участь в міжнародній акції «30 днів на велосипеді», до якої вже традиційно з 1 до 30 квітня долучається світова велоспільнота. Упродовж місяця учасники акції, а це 36 велоаматорів, здійснювали поїздки зі спеціальними картками та розміщували свої фото на Facebook-cторінці «Спорт для всіх Рівненщини» з хештегом #30DaysofBikingRivneregion. Адже саме цей комунальний заклад обласної ради організував дану акцію спільно з Відділення НОК України в Рівненській області.

Переможців визначали у трьох номінаціях. У першій під назвою «Щоденні виїзди» учасники здійснили 30 поїздок. Найбільшу відстань здолав Ігор Овсійчук, який наїздив понад 1672 км. Він же став переможцем у номінації «Долання найбільшої дистанції за день» з результатом 227 км.  

У третій номінації «Долання найбільшої дистанції за увесь місяць» перемогу здобув той учасник, який здолав більшу кількість кілометрів упродовж усього квітня. Лідерами в цьому змаганні стали Андрій Вавринчук, який проїхав понад 2238 км, Ігор Овсійчук з результатом у понад 1672 км та Василь Ящук, який проїхав понад 1422 км.

У підсумку переможці отримають призи від організаторів. Так само всі учасники матимуть сертифікати про участь у Міжнародній акції «30 Days of Biking».