20-04-2021

Переможці та призери Кубка світу з дзюдо серед спортсменів з порушенням зору отримали грошові винагороди

Переможців та призерів Кубка світу з дзюдо серед спортсменів з порушенням зору привітали сьогодні керівники Рівненської області. На змаганнях, які проходили у Туреччині з 5 по 9 квітня, спортсмени з Рівненщини у складі національної збірної команди України з порушенням зору вибороли загалом 6 нагород: 3 золоті, 2 срібних та 1 бронзову медалі.

Тож сьогодні заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль вручили медалістам сертифікати на отримання одноразової винагороди та побажали успіхів у підготовці й участі в Параолімпійських іграх 2021 року.

- Приємно, що сьогодні маємо змогу відзначити спортсменів, які здобули високі нагороди, та їхніх тренерів. Хотілося б, щоб олімпіада таки відбулася, і ми повернулися до звичного  життя та до тих спортивних змагань, до яких звикли і які любимо. Тому вперед, до нових перемог! – зазначив Олексій Бучинський.

Сертифікати на одноразові грошової винагороди  отримали золоті призери Кубка світу Давид Хорава, Анжела Гаврисюк та Олександр Назаренко (сума кожної винагороди становить 34050 грн), володарі срібних нагород Людмила Логацька та Анастасія Гарник (22700 грн) бронзова призерка Юлія Іваницька (18160 грн). Також сертифікати на винагороди отримали тренери, які готували спортсменів до змагань: Михайло Романкевич, Ірина Качковська, Іван Іваницький.