03-10-2024

Педагогів та працівників освіти області вітали з професійним святом

Найближчої неділі в Україні відзначатимуть День працівників освіти, або День учителя - свято, яке об'єднує не лише вчителів, а й усіх фахівців освітньої галузі.

З цієї нагоди у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулися урочисті заходи, під час яких привітали кращих працівників та педагогів області.  

На зустріч завітав і перший заступник голови обласної ради Микола Кучерук.

- Дякую вам за вашу велику місію і працю. Ми — нація нескорених і нація переможців. Ті, хто зараз на фронті — це ваші вихованці, завдяки яким ми маємо можливість сьогодні зібратися. Я знаю, що у вас болять серця за своїх учнів. Війна розлучила сім'ї, друзів, однокласників, адже хтось змушений був поїхати за кордон, а хтось воює на фронті.  Я твердо переконаний, що ми неодмінно переможемо, адже ви продовжуєте виконувати свою роботу та виховуєте нове покоління патріотів, — сказав Микола Кучерук.

Він побажав освітянам професійних успіхів та висловив надію, що наступне своє свято вони відзначатимуть у мирній Україні після перемоги.

Під час урочистостей Микола Кучерук вручив цінні подарунки – годинники обласної ради директорці РОІППО Аллі Черній та директору приватного закладу «Дубенська гімназія «Премудрість» Сергію Скороплясу.

Ще кілька освітян за свої професійні здобутки отримали Почесні грамоти, пам’ятні знаки  та подяки обласної ради, а саме:

Тетяна Гавлітіна — завідувачка кафедри педагогіки та освітніх інновацій РОІППО

Анатолій Трофічук — методист лабораторії природничо-математичної освіти та технологій РОІППО;

Галина Мошковська — завідувачка відділу освіти, молоді та спорту Бабинської сільської ради;

Оксана Марчак — методистка лабораторії національного виховання РОІППО;

Мар'яна Соловей — методистка лабораторії суспільно-гуманітарної освіти РОІППО.

Окрему відзнаку - Грамоту Міністерства освіти і науки України - отримала Руслана Третяк, директорка Сарненського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

По завершенню офіційної частини, під час свята провели невеличкий благодійний аукціон. Зібрані кошти спрямують на придбання дрону для потреб Збройних Сил України.