19-04-2023

Патрульна поліція Рівненщини відзначає сьому річницю створення

Сім років тому на головній площі Рівного - майдані Незалежності - присягу прийняли перші 193 патрульні поліцейські.

Сьогодні колектив Патрульної поліції Рівненської області виріс до 647 осіб. 

Наші патрульні брали участь у визволенні Ірпеня, Миколаєва, Херсона, Лимана та інших населених пунктів Донеччини. Сьогодні 25 бійців в мінометних розрахунках і аеророзвідці воюють і опановують новий для себе фах. 120 патрульних перейшли на роботу до Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

- Професія патрульного поліцейського – це про довіру. Кожен із вас є прикладом того, як треба шанувати закон, поважати наших громадян, дбати про дотримання громадського порядок. Людина у формі – це про безпеку на вулицях наших міст і сіл. А в часи війни – це і про звитягу та відданість своїй країні та її народу. З перших днів повномасштабного вторгнення росії на нашу землю патрульні поліцейські разом з іншими силовиками та воїнами ЗСУ стали на захист України. За це Вам - честь і хвала! - наголосив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, вітаючи колектив Управління патрульної поліції в Рівненській області.

З нагоди річниці створення Патрульної поліції Рівненщини керівники області відзначили патрульних високими нагородами.

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш вручив цінні подарунки – годинники лейтенантові поліції Інні Яшу та старшому лейтенанту поліції Іллі Опальку.

Почесними грамотами обласної ради нагородили старшого лейтенанта поліції Олену Чайку та лейтенанта поліції Вікторію Козюн.

Подяки обласної ради вручили сержанту поліції Віктору Грушину та старшому лейтенанту поліції Максиму Загородньому.