13-07-2020

«Олімпійське літо» в розпалі, але в новому форматі

Зважаючи на карантинні обмеження, традиційний для Рівненщини спортивно-масовий захід під назвою «Олімпійське літо» цьогоріч проходить в новому форматі. А саме на Фейсбук-сторінці організаторів –комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради: https://www.facebook.com/events/283246166088998/?active_tab=about

Другий тур змагань, присвячений баскетболу, охопив аудиторію у три з половиною тисячі. Це професійні спортсмени та аматори, які люблять баскетбол.

З 10 по 13 липня учасники завантажували відео тривалістю до однієї хвилини, на якому демонстрували спритність, майстерність, швидкість і вміння володіти баскетбольним м'ячем. Перемця визначали за найбільшою кількістю вподобань.

Відтак за підсумками он-лайн змагання перше місце здобув Дмитро Мазярчук  з Острога. Друге місце посів Олександр Якимчук з Бугаївської ОТГ, а бронзова нагорода дісталася його ж земляку Максиму Федоруку.

(Срібний призер Олександр Якимчук)

Усі переможці будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення  НОК України в Рівненській області.

За інформацією пресслужби «Спорт для всіх Рівненщини».