18-06-2021

Олексій Бучинський: «Працівники «екстренки» - завжди на передовій нашого життя»

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський разом з першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Подоліним завітали до Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоби привітати його півторатисячний колектив з Днем медичного працівника, який, нагадаємо, в Україні відзначають найближчої неділі.

- Надзвичайно приємно сьогодні виконати цю місію і від Рівненської обласної ради, її голови Сергія Кондрачука та від себе особисто привітати вас, шановні медики, з професійним святом! Саме ви, працівники «екстренки», - цілодобово на передовій нашого життя, працюєте віддано та професійно, адже у ваших руках долі людей.  Тому ще приємніше сьогодні відзначити, що наш обласний центр екстреної медичної допомоги стабільно розвивається: завдяки медичній реформі ви оновили технічну базу, заробітні плати також зросли… Тож щиро бажаю і надалі розвиватися. Міцного здоров’я вашим пацієнтам і вашим родинам! - наголосив Олексій Бучинський.  

Разом із Сергієм Подоліним та директором обласної «екстренки» Андрієм Бортніком вручив низку нагород.

Так Почесними грамотами та пам’ятними знаками Рівненської обласної ради нагородили:

Мирославу Писану - лікаря з медицини невідкладних станів Дубенської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги,

Любов Петрину  - фельдшера з медицини невідкладних станів Володимирецької підстанції Сарненської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Загалом колектив Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф налічує півтори тисячі працівників. За останній період підприємство суттєво оновило матеріально-технічну базу: тут створили сучасну оперативну диспетчерську службу, навчально-тренінговий центр, закупили понад два десятки нових «швидких».