14-10-2020

Олександр Данильчук привітав військових з Днем захисника України

14 жовтня українці відзначають одразу кілька великих патріотичних свят –Покрови Пресвятої Богородиці, яка віддавна є заступницею українських чоловіків, День козацтва, День заснування Української Повстанської Армії та День захисника України.

З цієї нагоди голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук разом з головою облдержадміністрації Віталієм Ковалем та міським головою Рівного Володимиром Хомком привітали військовослужбовців оперативного командування «ЗАХІД».

Керівники міста та області подякували усім захисникам та захисницям України, які самовіддано боронять мир на нашій землі. А також вшанували хвилиною мовчання загиблих за Україну.

«14 жовтня для українців  - особливий день! Він об’єднав дуже важливі для нації символи: козацьку звитягу, непохитну віру, військову мужність та відданість. І саме сьогодні ми дякуємо кожному, хто століттями захищає українську свободу»,  - наголосив Олександр Данильчук.

Він вручив високі нагороди службовцям ОК «ЗАХІД» - Почесні грамоти, Подяки та цінний подарунок Рівненської обласної ради.

Посадовці поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим за свободу і незалежність України військовослужбовцям.