02-10-2020

Олександр Данильчук привітав освітян Рівненщини з професійним святом

Найближчої неділі освітяни України відзначатимуть своє професійне святом. З цієї нагоди педагогів Рівненщини сьогодні вітали голова обласної ради Олександр Данильчук, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін та голова постійної комісії з питань гуманітарної політики обласної ради, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній.

  

«Перш за все, сьогодні я хочу згадати своїх вчителів та викладачів. Хочу подякувати їм не лише за знання, а й за виховання. Велике щастя мати вчителів, яким не байдуже, чи виростеш ти освіченим , і взагалі, якою ЛЮДИНОЮ ти станеш, - зауважив Олександр Данильчук.  – Тому звертаюся і до учнів: не забувайте своїх педагогів, дзвоніть їм, вітайте, запитуйте, як життя. Бо це для вчителя дуже важливо!»

З нагоди Дня працівників освіти голова обласної ради вручив Почесні грамоти та пам’ятні знаки:

Ігорю БОРАТИНСЬКОМУ 

- викладачу іноземної мови Вищого професійного училища №25 смт Демидівка

Ірині ДЕНИЩИЧ -

вчителю початкових класів КП «Перебродівський  НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району

Тетяні ДУДАС -

вчителю англійської мови Опорного закладу «Малівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Боремельської сільської ради

Тетяні КРИСТОПЧУК -

викладачці гуманітарних дисциплін Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»

Раїсі ЯНІВ -

вчителю німецької мови Обласного наукового ліцею в м.Рівне.

Крім того, управління освіти облдержадміністрації ініціюватиме, щоб з 2021 року до Дня працівників освіти на Рівненщині були запроваджені спеціальні премії голови обласної ради та голови облдержадміністрації кращим педагогам - працівникам дошкільних закладів освіти, вчителям шкіл, викладачам закладів профтехосвіти та викладачам вишів.