16-11-2020

Обрано представників від громадськості, які обиратимуть директора «екстренки»

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

На ньому депутати розглянули низку власних питань.

Серед них – визначення представників галузевих профспілок, громадських об’єднань сфери охорони здоров’я до складу окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, що раніше депутати вже обрали представника від громадської організації, який мав увійти до складу конкурсної комісії. Однак працівники підприємства не змогли обрати представників від колективу, які також мали увійти до складу цієї комісії. Відтак, було оголошено про повторне формування окремої конкурсної комісії. На сьогоднішньому засіданні депутати розглянули заяви претендентів, які виявили  бажання увійти до її складу.

Так, свої документи подали: Олександр Гомон, Ігор Дундюк, Євгеній Іванішин та Ольга Романчук.

Шляхом рейтингового голосування депутати обрали трьох представників від громадськості, зокрема, Ігоря Дундюка, Олександра Гомона та Євгенія Іванішина.

(На фото Олександр Гомон)

Нагадаємо, що відповідно до рішення обласної ради від 21.08.2020 №1761 для проведення окремого конкурсу на зайняття посад керівників медичних закладів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області формується окрема конкурсна комісія.

 

(На фото Ігор Дундюк)

До її складу входять 9 членів, 3-є з яких це депутати обласної ради Оксана Лозова, Валерій Редько, Ярослав Романюк, також 3 представника від колективу закладу та 3 представника від громадськості або галузевих профспілок. Представників від громадськості обирає постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

(На фото Євгеній Іванішин)

Тож незабаром конкурсна комісія в складі 9 осіб проводитиме конкурс на посаду директора комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

Також в ході засідання члени комісії погодили звіти керівників низки комунальних медичних підприємств обласної ради щодо фінансово-господарської діяльності.