04-07-2024

Обласний перинатальний центр підтвердив вищий рівень акредитації

Акредитація закладу охорони здоров’я - це визнання наявності у закладі охорони здоров’я умов для якісного, своєчасного, певного рівня медичного обслуговування населення, дотримання ним стандартів у сфері охорони здоров’я, відповідності медичних працівників єдиним кваліфікаційним вимогам.

КП „Обласний перинатальний центр” Рівненської обласної ради має статус надкластерного закладу охорони здоров'я та забезпечує третій рівень медичної допомоги.

В центрі надають висококваліфіковану медичну допомогу вагітним жінкам, породіллям та новонародженим, які знаходяться в групі високого акушерського та перинатального ризику, а також тим, хто потребує інтенсивного лікування, використовуючи сучасні перинатальні технології. Тут щороку народжується понад тисяча, а іноді понад дві тисячі дітей.

Нещодавно у перинатальному центрі працювали експерти Головної акредитаційної комісії при Міністерстві охорони здоровʼя України, які визначили, що заклад відповідає найвищим стандартам акредитації.

Це рішення підтверджує високий рівень медичних послуг, що надаються в закладі, та його відповідність усім необхідним критеріям.