18-12-2023

Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики продовжує очолювати Людмила Рибчук

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш уклав із нею контракт, призначивши на посаду директора з 15 грудня 2023 року.  

Контракт діятиме аж поки не буде відновлено процедур конкурсного відбору керівників обласних комунальних установ, підприємств та закладів, яка призупинена на період дії воєнного стану. Але не пізніше шести місяців після припинення чи скасування дії воєнного стану.

Це комунальне підприємство облради Людмила Рибчук очолює з 2020 року.

Діяльність центру пов’язана з реалізацією державної політики з питань медичної статистики, інформаційно-аналітичного забезпечення департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення облдержадміністрації, впровадження інноваційних технологій в систему охорони здоров'я.

Зокрема, фахівці центру збирають, опрацьовують та аналізують звітну та адміністративну інформацію від закладів охорони здоров'я Рівненщини незалежно від відомчого підпорядкування та форм власності. Обробляють показники стану здоров'я населення, ресурси системи охорони здоров'я та діяльність медичних закладів та підприємств. Формують єдиний медичний інформаційний простір.