21-08-2023

Обласний госпіталь ветеранів війни отримав автомобіль

Голова обласної ради Андрій Карауш разом із заступниками Миколою Кучеруком, Віталієм Ундіром, Олексієм Бучинським, Сергієм Свисталюком та головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігорем Ясенюком передали черговий автомобіль для КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни».

За словами директора КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Андрія Бурачика, автомобіль необхідний для закладу, щоб ще краще надавати послуги пораненим військовослужбовцям.

Зокрема, щоб відвозити наших захисників на різні медичні послуги, а також на реабілітацію, яку госпіталь проводить і за межами закладу.

- Переконаний, що ми обов’язково переможемо, а поки робимо все для того, аби допомогти нашим захисникам та захисницям. Дякуємо за цю добру справу Роману Обаранчуку та Українському автосервісу LeStiKe в Берліні, Юрію Прокофʼєву та нашим французьким друзям, - наголосив Андрій Карауш.

Нагадаємо, це не перший автомобіль, який був переданий керівництвом обласної ради у підрозділи Збройних Сил України та Національної гвардії України.