24-03-2022

Обласний центр національно-патріотичного виховання допомагає армії та займається з дітьми

Комунальний заклад «Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді», як і уся наша держава, перелаштувався до нових умов.

Працівники центру по усій Рівненщині гуртуються та волонтерять, допомагають нашій армії, вимушеним переселенцям з Києва, Харкова, Сум.

Керівники гуртків разом з дітьми та батьками плетуть сітки, ліплять вареники, смажать млинці, збирають продукти, постіль, медикаменти, віддають військовим власне туристичне спорядження.

 Окрім того, гуртківці записують відео звернення до наших захисників, аби підтримати їх у цій нелегкій та героїчній боротьбі.

Проте, також не забувають і про заняття з дітьми. Для того, щоб досягнути максимальної ефективності в роботі в умовах воєнного часу, керівники гуртків працюють з дітьми онлайн в межах своїх гуртків за допомогою цифрових платформ та месенджерів. Також створюються відеоуроки презентації та інші матеріали за напрямками роботи центру, які вихованці можуть переглядати у зручний для них час.

Тематичні матеріали постійно готують керівники гуртків, а їхній перелік кожного тижня оновлюється на сайті закладу.

Також з перших днів активно здійснюється психологічна підтримка гуртківців та працівників центру.