30-08-2022

Обласна лікарня для потреб ЗСУ зібрала понад 100 тис грн

На благодійному Велопробігу «Миру і Здоров‘я - DEUS VULT», що відбувся цими вихідними, вдалося зібрати близько 100 тис грн.

Нагадаємо, захід організовувала Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка. У рамках якого було проведено благодійний ярмарок лімітованої версії сувенірної продукції та збір коштів для потреб ЗСУ.

Участь в заході взяло понад 100 учасників, а наймолодшому з них – 10 років, долучилися до благодійного велопробігу й керівник КП «Рівненська обласна дитяча лікарня» Віталій Бойко разом з працівниками.

За словами директора КП «РОКЛ ім. Юрія Семенюка» Віктора Ткача, зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідних медичних засобів для формування 50 персональних аптечок нашим військовим.

«Ми всі сьогодні - кожен на своєму фронті - захищаємо нашу країну і даним заходом, закликаючи до здорового способу життя та декларуючи бажання миру Україні, робимо особистий благодійний внесок, щоб допомогти нашим захисникам на передовій. Дякуємо усім, хто став частиною нашої спільної доброї справи. Внесок кожного важливий і ми усвідомлюємо цю цінність», - Віктор Ткач.

За підсумками першого заїзду, організатори вже обмірковують про наступний.

Традиція велосипедних поїздок медичних працівників РОКЛ ім. Ю. Семенюка започаткована заступником директора з питань реформування медицини обласної лікарні Валентином Піонтковським 7 років тому.