03-12-2019

Нових голів Березнівської та Костопільської РДА сьогодні офіційно представили

Відповідні розпорядження №421/2019-рп щодо призначення головою Березнівської РДА Олега Піщанського  та №422/2019-рп про призначення Олександра Коваля головою Костопільскої РДА Президент України підписав 28 листопада. Представити нових очільників до Березного та Костополя приїхали голова обласної ради Олександр Данильчук та голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

«Сьогодні і Рівненщина, і Березнівщина мають унікальний шанс навести  порядок. Бо сьогодні немає проблем у відносинах між радою та адміністрацією – ми працюємо разом. Хочу привітати Олега Валерійовича з призначенням. Переконаний, що від сьогодні на новій посаді він робитиме все для того, аби люди поважали владу та довіряли їй. А це зробити дуже просто – працювати чесно, професійно і в інтересах людей», - зауважив Олександр Данильчук, вітаючи новопризначеного голову Березнівської РДА.

Зауважимо, що Олегу Піщанському 39 років. Останні два роки він працював на посаді першого заступника голова Березнівської РДА. З 2009 до 2013 року очолював відділ регіонального розвитку та будівництва райдержадміністрації. У 2013-2017 був начальником районного відділу містобудування та архітектори.

Олександр Коваль також не новачок у виконавчій владі Костопільщини. До призначення на посаду голови РДА, 32-річний керівник майже три роки працював першим заступником голови. Перед тим Олександр Сергійович керував місцевим управлінням Держгеокадастру. 

Вітаючи нового очільника Костопільської РДА, голова обласної ради Олександр Данильчук також закликав представників місцевої влади, депутатів відкинути політичні амбіції і працювати разом на благо району. «Кожна ваша спільна навіть маленька перемога  - це один крок до того, що люди почнуть поважати владу. Як тільки ви почнете сваритися, люди знову від вас відвернуться. Для кожного з вас головним пріоритетом має бути економічний розвиток вашого району, а не політика!» - наголосив Олександр Данильчук, звертаючись до усіх присутніх.

Після офіційних представлень, керівники області та новопризначені голови РДА поспілкувалися з місцевими представниками влади, керівниками органів місцевого самоврядування, силових структур та відповіли на запитання громадськості.