04-07-2023

Національна поліція України відзначає 8-у річницю створення

З цієї нагоди в Головному управлінні Нацполіції в Рівненській області відбулися урочисті заходи.

На період становлення Нацполіції України припали важкі часи війни. Поліцейські стали в один стрій із Захисниками і Захисницями, вони гідно боронять свободу та виборюють мир.  

На жаль, у цій війні 124 поліцейські віддали свої життя за нашу незалежність і мирне життя.  Їхню світлу пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

З нагоди Дня Національної поліції України колектив ГУНП привітали колеги з інших силових відомств: прокуратури Рівненської області, Управління СБУ в Рівненській області, ГУ ДСНС, Служби судової охорони. 

Вітальні слова поліцейським звучали і від голови обласної ради Андрія Карауша та начальника обласної військової адміністрації Віталія Коваля. 

- Поліцейський - це той, хто завжди поруч. Це взірець честі та гідності, гарант законності і безпеки. Завжди будьте гідними свого звання і покликання, яке обрали! - зазначив Андрій Карауш. 

Керівники області відзначили поліцейських нагородами обласної ради та обласної військової адміністрації.

Привітав колектив і начальник ГУНП в Рівненській області Олександр Ганжа. Він також вручив поліцейським територіальних підрозділів ключі від 14 спецавтівок, які допомагатимуть нести службу в різних куточках області.