09-10-2018

На Рівненщині удруге відбувся Молитовний сніданок

Голова обласної ради Олександр Данильчук та його перший заступник Сергій Свисталюк сьогодні побували на Молитовному сніданку Рівненщини. Захід відбувся вдруге за ініціативи голови облдержадміністрації Олексія Муляренка. Участь у спільній молитві за Україну взяли представники релігійних конфесій, місцевої влади та політикуму, народні депутати України, військові, представники бізнесу, ЗМІ, родини загиблих воїнів АТО та героїв Небесної Сотні.

DSC_0390.JPG

DSC_0456.JPG

У своєму вітальному слові голова обласної ради Олександр Данильчук наголосив на двох ключових моментах, які, на його думку, сьогодні є надважливими для кожного українця: це бути вдячними за кожен новий день, за своє життя, свою родину, за країну, в якій народився і живеш. «Бо тільки почуття вдячності здатне об'єднувати та спонукає досягати більшого. Тільки спільне бажання вболівати за свою країну може дати переможний результат», - наголосив Олександр Данильчук. Напередодні великого свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України голова ради побажав усім миру і висловив упевненість, що війна скоро закінчиться.

DSC_0496.JPG 

Слова, які мали б об’єднати спільноту Рівненщини, звучали від представників влади, бізнесу, духовних наставників, силовиків та громадськості.

DSC_0423.JPG

Завершився захід виступом хору духовенства Рівненської єпархії УПЦ-КП "Анафора", який виконав духовний гімн України "Боже Великий, Єдиний" та головну молитву усіх християн «Отче наш».

DSC_0507.JPG

Традицію щорічних Молитовних сніданків, коли влада, бізнес, духовенство, політики та громадськість збираються разом, аби обговорити найболючіші питання сьогодення, в адміністрації вирішити розширити. Відтепер щомісяця кожного першого вівторка у схожому форматі в області відбуватимуться «Духовні ранки».

DSC_0514.JPG