10-07-2023

У «Рівнеоблводоканалі» пояснили, чому у кранах рівнян немає води або низкий її тиск

Ще 3 липня підприємство розпочало роботи із заміни ділянки водогону «Горбаків – Рівне», які мали тривати до 12 липня.  Адже в окремих місцях він був повністю замортизований та потребував невідкладного ремонту. Найбільш аварійні ділянки – повної заміни.

Проте, як повідомили у «Рівнеоблводоканалі», увечері, 9 липня, на водогоні «Горбаків-Рівне» сталася аварійна ситуація. Ліквідувати аварію і повністю завершити ремонтні роботи вдалося раніше терміну - вночі 10 липня. Проте у частини споживачів вода досі тече із пониженим тиском або взагалі відсутня.

Ситуацію прокоментував в.о. директора підприємства Андрій Грухаль: «Пошкодження на ділянці «Горбаків-Рівне» повністю ліквідоване, але для стабілізації тиску води у водопровідних мережах необхідний певний час. Плануємо, що вже сьогодні ввечері тиск у водопровідних мережах повністю стабілізується. На даний час проводиться промивка і дезінфекція водогону».

Щоб мінімізувати незручності, повʼязані із запуском водогону після ремонту, для споживачів організований підвіз питної води.

Насамперед, воду підвозять у медичні та інші соціальні установи.

Додатково про підвіз води «Рівнеоблводоканал» інформуватиме на своїх сторінках у соцмережах та на сайті.

Підприємство перепрошує за тимчасові незручності і дякує за розуміння.