31-01-2020

На Рівненській АЕС стартувала ХХІІ спартакіада підприємства

На Рівненській АЕС стартували спортивні змагання серед цехів та підрозділів електростанції – ХХII спартакіада РАЕС. Першим видом змагань традиційно став турнір з шашок.  За звання кращих змагаються 12 команд з різних підрозділів РАЕС.

 

Уже з третього лютого розпочнуться спортивні баталії з футзалу. У змаганнях, які триватимуть до 14 лютого включно, візьмуть участь 12 команд  структурних підрозділів підприємства.

Спартакіада,  яка триватиме впродовж року, проводиться за  дванадцятьма видами спорту: шашки, футзал, настільний теніс, стрітбол, гирьовий спорт, пляжний волейбол, міні-футбол, плавання, шахи, баскетбол та стрільба.

«Нововведенням цьогорічної спартакіади є збільшення грошових винагород для переможців та призерів змагань. Тож за перше, друге та третє місця в кожному з видів спартакіади команди отримують 1500, 1300 та 1200 гривень. У змаганнях з міні-футболу, волейболу, баскетболу, футзалу переможців нагородять преміями у 1600, 1400 та 1300 гривень. А за результатами усіх видів змагань команди-переможниці отримають кубки та грошові  премії у розмірі 10, 9 та 8 тисяч гривень за 1,2,3 місця відповідно»,– розповів завідувач сектору фізкультурно-оздоровчої роботи управління соціальних об’єктів РАЕС Володимир Саворона.

Торік у спартакіаді РАЕС серед 27 команд-учасниць кращими стали спортсмени цеху теплової автоматики та вимірювань. 

За матеріалами газети "Голос України"