13-07-2023

На Рівненщині відзначили бухгалтерів і аудиторів

Щороку 16 липня в Україні відзначають День бухгалтера та аудитора. Сьогодні з цієї нагоди відбулися урочиcтий захід, щоб відзначити кращих працівників цієї галузі. У Рівненській обласній філармонії зібралися бухгалтери, частина з яких – це працівники комунальних закладів та підприємств Рівненської обласної ради.

З професійним святом представників бухгалтерської сфери привітав заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради Андрія Карауша цінним подарунком обласної ради він нагородив депутата обласної ради, професора кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування Світлану Левицьку. Відзнаку вона отримала за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну просвітницьку діяльність у частині підготовки та підвищення кваліфікації працівників фінансової сфери, вагомий особистий внесок у розвиток аудиту Рівненщини.

Також з нагоди професійного свята цінний подарунок отримала головний бухгалтер КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Наталія Шатковська, головний бухгалтер КП «Рівненське обласне бюро технічної інвентаризації» Надія Крищук та головний бухгалтер Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» Людмила Кундель.

Окрім того. Світлана Левицька для своїх колег-бухгалтерів вручила Почесні грамоти та пам'ятні знаки обласної ради.