12-07-2023

На Рівненщині відбувся турнір з боксу, присвячений загиблим воїнам

Сьогодні у Костополі відбулося офіційне відкриття боксерського клубу «МОЛОТ». Костопільчанин Тарас Степчук активно долучався до проведення ремонтних робіт в залі, аби якомога швидше відкрити боксерський клуб. Але з початком повномасштабного вторгнення Тарас пішов добровольцем. Служив у 14 Окремому стрілецькому батальйоні «Полісся». Разом з побратимами з перших днів захищали Україну від російських загарбників у найгарячіших гарячих точках. На превеликий жаль, боронячи нашу землю Тарас Степчук та його побратими  Шаварський  А. М, Андрійчук О.С, Скороход Т.В, Потапчук В.М, Циганчук О.В, Прокопович О.М, Гузоватом Г.В віддали найцінніше – своє життя.

Сьогодні ж у новому залі провели турнір з боксу, який присвятили загиблому воїну-добровольцю Тарасові Степчуку, його побратимам 14 Окремого стрілецького батальйону та всім загиблим Героям.  

Привітав учасників змагань заступник голови обласної ради Сергій Свиталюк.

- Сьогоднішній турнір – це пам’ять про наших загиблих Героїв. Вони віддали своє життя, захищаючи Україну для нашого майбутнього – для вас. Дякую щиро батькам Тараса Степчука за виховання сина. Герої не вмирають! Спортсменам бажаю вдалих змагань, і пам’ятайте, що кожен з вас - вже переможець, - наголосив Сергій Свисталюк.

Змагання відбулися за участі голови Федерації боксу Рівненщини та тренерів Національної збірної України. Участь в них взяло понад 20 спортсменів різних вікових груп. Це і боксери з Костополя та знані боксери з України.