24-08-2023

На Рівненщині створили книгу про поліцейських

 Це фотоальбом про робочі будні працівників поліції Рівненщини в умовах воєнного стану. Він був створений до Дня незалежності України, за ініціативи керівництва Головного управління та начальника полковника поліції Олександра Ганжі.

Сьогодні його офіційно презентували під час урочистостей приурочених з нагоди Дня незалежності України у Головному управлінні національної поліції України в Рівненській області.

- Цей альбом зібрав усі робочі будні поліцейських та побутових моментів. На фото є ті, що живі в нашому серці, але, на жаль, вже не фізично. Памʼять про них завжди буде з нами і в цій книзі, - наголосив Олександр Ганжа.

Даний фотоальбом буде переданий для усіх підрозділів ГУНП в Рівненській області. Також його на згадку вручили голові обласній раді Андрію Караушу та голові ОДА Віталію Ковалю.

В ході заходу голова обласної ради привітав працівників поліції з Днем незалежності України та відзначив нагородами кращих працівників.

Зокрема,  за сумлінне ставлення до виконання службових обовʼязків, високий професіоналізм та вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю Андрій Карауш вручив Цінний подарунок обласної ради майору поліції Богдану Загурському.  

Почесною грамотою обласної ради та памʼятним знаком він нагородив підполковника поліції Віталія Мосійчука та  майора поліції Сергія Броча.

 

 

Також Подяку від обласної ради отримала Лідія Ворон.