21-02-2023

На Рівненщині нагородили переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2023»

Це переможці та лауреати регіонального етапу, які показали найкращі результати в чотирьох номінаціях: «Захист України», «Фізична культура», «Основи здоров’я» та «Початкова освіта".

Нагадаємо, що обласний етап змагань відбувся 15 та 16 лютого в дистанційному форматі. Технічне забезпечення здійснював комунальний заклад обласної ради «Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти». За право представляти область на рівні України змагалися 78 педагогів.

Дипломи переможців кращим педагогам, які вибороли право представляти нашу область на рівні України, вручали голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш та голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

(Сергій Гапанчак, вчитель Рівненського ліцею № 15, переможець в номінації "Захист України")

(Наталія Приходько, вчителька Рівненського ліцею № 17, переможниця в номінації "Основи здоров'я")

(Альона Козачук, вчителька Рівненського ліцею "Колегіум", переможниця в номінації «Початкова освіта»)

(Мирослав Радіца, вчитель Здолбунівського ліцею № 6, переможець в номінації «Фізична культура») 

- Рівненська обласна рада завжди докладає зусиль, щоб гідно підтримати галузь освіти. З понад 100 комунальних закладів та підприємств обласної ради третина – це саме заклади освіти. Тому ми добре розуміємо ті виклики часу, з якими сьогодні стикнулися педагоги  і пишаємося тим, як успішно ви їх долаєте. Адже чимало ваших учнів війна змусила виїхали з України, дехто з учителів досі за кордоном і ви, як колеги, взяли на себе їхні вчительські обов’язки. Тож вкотре дякую вам за те, що вистояли, що продовжуєте працювати задля наших дітей, а, отже, і задля нашого спільного майбутнього, - зауважив голова облради Андрій Карауш.

Окрім дипломів, переможцям обласного етапу вручили грошові сертифікати в розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії, а це в межах 15 тис грн кожен.

Відзначили також лауреатів обласного етапу конкурсу. Тобто, тих, хто посів друге і третє місця у своїх номінаціях.