03-02-2023

На Рівненщині активно реалізовують проєкт «Активні парки – локації здорової України»

Сьогодні у більшості громад Рівненщини успішно реалізовується соціальний проєкт «Активні парки - локації здорової України». В області вже другий рік поспіль формується потужна спортивна команда його координаторів, що у будь яку пору року об’єднують жителів своєї громади у фізкультурно-оздоровчих масових заходах. За підсумками 2022 року лідером в області стала Повчанська ТГ та  координатор Катерина Плещенко.

Днями КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» урочисто вручити заслужені нагороди та провели фестиваль здорового способу життя.

Окрім нагород, на учасників заходу, а це 14 команд з місцевих школярів та дітей ВПО, очікували змагання з настільного хокею.

У підсумку трійка лідерів склалась наступним чином:

1 місце – команда «Кіборги»;

2 місце – команда «Кеди»;

3 місце – команда «Чемпіони».

Всі вони отримали пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

Користуючись нагодою, організатори також вручили нагороди за ІІ місце у конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області» ще одній надзвичайно спортивній спільноті – Демидівській громаді та координатору проєкта Володимиру Колеснику. Також, свої відзнаки за ІІ та ІІІ місця у проведенні соціальної кампанії «Не лінуйся! Рухайся!» у Рівненській області отримали Варковицька та Млинівська громади.