27-07-2021

На посаду директора Вербської школи - один кандидат

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Вербська санаторна школи I-III ступенів» Рівненської обласної ради.

На ньому члени комісії розглянули подані документи від охочих очолити цей заклад. Зауважимо, що документи приймалися з 30 червня по 21 липня. У зазначений термін свої заяви на участь у конкурсі подали два претенденти - Людмила Альонова та Анатолій Омелянчук.

Розглянувши подані документи, члени комісії до участі у конкурсі допустили лише Людмилу Альонову. Голова комісії Світлана Богатирчук-Кривко відзначила, що перелік документів є повним і відповідає встановленим законодавством вимогам.

 

Водночас, ознайомившись з поданими документами другого претендента, члени комісії зауважили, що він не відповідає кваліфікаційним вимогам. Як зауважила Світлана Богатирчук-Кривко, в Анатолія Омелянчука  немає трьох років педагогічного або науково-педагогічного стажу.

- На сьогодні немає формальних підстав допустити до участі у конкурсі Анатолія Омелянчука, -  наголосила голова комісії.

Відповідно до рішення комісії, конкурс на посаду директора Вербської школи відбудеться п’ятого серпня о дев’ятій годині.

Під час нього єдиний кандидат на посаду - Людмила Альонова - буде проходити перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, а також на професійну компетентність, що відбуватиметься шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.

Також Людмила Альонова має презентувати членам комісії перспективний план розвитку закладу.