06-07-2020

На посаду директора обласного навчально-реабілітаційного центру – один кандидат

Сьогодні відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради.

 

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови обласної ради від 11 червня 2020 року №44 зі змінами від 22.06.2020 №53 конкурсна комісія нараховує 6 чоловік, з них: два представника обласної ради (Світлана Богатирчук-Кривко, Людмила Мариніна), представник Рівненської ОДА (Олександр Набочук), представник Державної служби якості освіти у Рівненській області (Андрій Мазур), представник громадської організації «Керівник» (Наталія Сосюк), представник Рівненської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (Зіновія Засєкіна).

Заяву на участь у конкурсі подав один претендент – Алла Ярмошевич.

Переглянувши подані документи голова комісії Світлана Богатирчук-Кривко зауважила, що вони відповідають установленим законодавством вимогам. Тож одноголосно члени комісії вирішили допустити Аллу Ярмошевич до участі в конкурсі на посаду директора обласного навчально-реабілітаційного центру.

Також в ході засідання члени комісії прийняли рішення провести конкурс 9-го липня о 10 годині в кабінеті 301 обласної ради.

В цей день кандидат на посаду буде проходити перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти шляхом письмового тестування.

Управління освіти і науки Рівненської ОДА підготувало 12 білетів, в кожному з яких є 30 тестових питань, з урахування специфіки освітньої діяльності обласного навчально-реабілітаційного центру.