23-12-2022

Малу академію наук учнівської молоді продовжить очолювати Олександр Андрєєв

Директором комунального позашкільного навчального закладу «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді» обрали Олександра Андрєєва.

На цю посаду він був єдиний кандидат. Відповідно до рішення депутатів голова обласної ради має підписати з ним контракт на 1 рік.

Нагадаємо, що Малу академію наук учнівської молоді Олександр Андрєєв очолює з 2006 року.

Під його керівництвом заклад досягає високих результатів.

Зокрема, вперше в Україні Рівненську МАН було безкоштовно під’єднано до системи Google workspace for education. Розроблено та апробовано систему дистанційного оцінювання досягнень учасників під час ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту.

Було отримано  16 патентів на корисні моделі, які зареєстровано у Державному реєстрі патентів України. А також лабораторія космічних досліджень закладу увійшла до складу Української Метеорної Спостережної Мережі (УМСМ) з 2020 року.

Директор закладу став членом експертної комісії з позашкільної освіти МОН України (наказ МОіН України від 05 серпня  2022  року за № 700 «Про  утворення  предметних (галузевих) експертних комісій та експертних груп»).

А Рівненська МАН стала учасником Всеукраїнського експерименту (наказ МОіН України від 24 жовтня 2022 року за № 944 «Про проведення експерименту за темою «Дуальне навчання в професійній підготовці педагогічних  працівників позашкільної  освіти» (жовтень 2022 – травень 2027 років).