19-03-2021

Майстер спорту України з регбіліг провів майстер-клас для учнів Шепетинської гімназії

Кращі спортсмени Рівненщини продовжують знайомити підростаюче покоління зі світом фізичної культури, спорту і здорового способу життя.

Так, у Шепетинській гімназії Смизької територіальної громади майстер спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравець РК «Поділля» Володимир Радчик провів «Розминку від чемпіона».

Під час зустрічі спортсмен також поспілкувався з школярами про правила гри в регбіліг, про  тренування професійних атлетів та про особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі і найсильніших його представників.

Володимир Радчик  запропонував дітям самим пройти короткий практичний курс з гри в регбіліг.

Окрім цього, гості нагородили кращих художників з числа школярів, котрі напередодні підготували роботи для конкурсу малюнку на спортивну тематику. Володимир Радчик особисто вручив переможцям пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

Також організатори заходу, скориставшись нагодою, вручили кубки, дипломи та призи комунальному закладу «Березька гімназія Смизької селищної ради» за третє місце в обласному конкурсі «Сніговик FEST» та Сатиївському ліцею Варковицької сільської ради Дубенської районної ради Рівненської області за третє місце в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима» в закладах освіти Рівненської області.

Нагадаємо, що організаторами заходу «Розминка від чемпіона» є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділення НОК України в Рівненській області.