29-06-2023

Майбутні медики склали присягу на вірність професії

Сьогодні понад 100 майбутніх медиків урочисто склали присягу на вірність професії. Йдеться про випускників Державного закладу «Луганський державний медичний університет».

Нагадаємо, Луганський медичний університет був релаковний у минулому році на Рівненщину, де і сьогодні здійснює свою діяльність.

Дипломи про здобуття вищої освіти сьогодні урочисто вручили у Міському будинку культури. Загалом за цей навчальний рік з університету випускається 105 вітчизняних та близько 250 іноземних здобувачів вищої освіти. Навчалися вони за спеціальностями «Медицина», «Педіатрія», «Стоматологія» та «Фармація».

Привітали випускників із завершенням навчанням заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

- Щиро вітаю вас з успішним завершенням навчання. Ви обрали благородну професію. Бажаю вам успішно розпочати професійну діяльність, досягати нових вершин і пам’ятайте, що від вашої майстерності залежить найдорожче для кожної людини – її здоров’я. Бажаю вас успіху і міцного здоров’я, - з вітальним словом від усього депутатського корпусу звернувся Сергій Свисталюк.

З видатної подією своїх випускників привітав ректор ДЗ «Луганський державний медичний університет» Сергій Смірнов.

- Шановні випускники, вітаю з видатною подією у вашому житті. Ви здійснюєте сьогодні дуже важливий крок – отримуєте свої дипломи і переходите вже на наступну ланку свого життя. Нехай ваша робота, яку ви здійснили,  стане основою подальших успіхів у вашій професіональній кар’єрі, у вашому особистому житті. Щиро вам бажаю бути успішними, щасливими, будьте мудрими, і робіть все для того, аби досягати своїх цілей, - наголосив Сергій Смірнов.