28-10-2021

Комунальний заклад «Спорт для всіх» поглиблює співпрацю з Суспільним

Комунальний заклад Рівненської обласної ради «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» налагоджує інформаційне партнерство з Рівненською філією Суспільного. 27 жовтня сторони підписали Угоду про взаємодію та співпрацю. Крім того, керівник «Спорт для всіх» Микола Петренчук, який є головою обласного відділення Національного олімпійського комітету України, та т.в.о продюсера Суспільного у Рівному Сергій Татаренко  своїми підписами скріпили ще й Меморандум про співпрацю між суспільним мовником та НОК.

- Сьогоднішнє підписання – насправді це лише формалізація давніх дружніх відносин з обласним відділенням НОК та облцентром «Спорт для всіх». Ці структури проводять багато цікавих акцій, і Суспільне Рівне у тому чи іншому форматі їх регулярно висвітлює та, впевнений, висвітлюватиме й надалі. Але цим кроком ми хочемо, по-перше, показати, що спорт для нас важливий, це один з наших ключових векторів. Саме тому ми підписали Меморандум з підрозділом Національного олімпійського комітету, який є уособленням усього нашого спорту. А по-друге, ми хочемо сказати, що відкриті до дружніх стосунків й з іншими структурами, близькими нам за духом, — говорить Сергій Татаренко.

Ця співпраця сприятиме популяризації на платформах Суспільного здорового способу життя, занять фізкультурою і спортом, збереженню спортивних традицій області та України, промоції та інформаційній підтримці найцікавіших спортивних подій області та України.

- Одним з двох головних завдань Національного олімпійського комітету і центру «Спорт для всіх» є популяризація здорового способу життя, пропаганда ідей олімпізму. Це саме ті напрямки, за якими ми можемо поглибити співпрацю із суспільним мовником. Ми і раніше плідно взаємодіяли із Суспільним, а сьогодні ще й задокументували наші відносини. Ми завжди проводимо багато спортивно-масових заходів для різних соціальних і вікових категорій населення і завжди раді бачити на них фахових журналістів найпопулярнішої телерадіокомпанії Суспільного у Рівному. Приємно, що надалі, Рівненська філія Суспільного мовника буде нашим основним інформаційним партнером, — зазначив очільник Рівненського відділення Національного олімпійського комітету України та центру «Спорт для всіх» Микола Петренчук.

За інформацією UA: Рівне