27-04-2021

Колишній заступник голови райради може стати директором психіатричної лікарні

Сьогодні відбулося два засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КЗ «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» РОР.

На першому члени комісії розглянули документи, які подали претенденти. Очолити заклад виявив бажання один кандидат – Олександр Задорожний.

Голова комісії Ігор Ясенюк відзначив, що всі документи, які подав претендент відповідають вимогам встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094. Так його було допущено до участі у конкурсі.

 На наступному засіданні кандидат на посаду директора психіатричної лікарні розповів про своє бачення розвитку закладу на найближчі роки. Після заслуховування члени комісії провели з ним співбесіду та перейшли до голосування.  Олександра Задорожного підтримали одноголосно – 8 голосів «за».  

Тепер це питання буде винесене на розгляд сесії. Депутати мають також визначити термін на який голова обласної ради має підписати з ним контракт.  

Олександр Задорожний має дві вищих освіти та понад 9 років стажу на керівних посадах. Раніше працював заступником голови Дубровицької районної ради.