03-09-2024

Колективу Рівненського обласного краєзнавчого музею представили нову керівницю

Сьогодні заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський за дорученням голови Андрія Карауша зустрівся з колективом комунального закладу «Рівненський обласний краєзнавчий музей», щоб представили нову директорку. Адже контракт з попереднім багаторічним директором музею Олександром Булигою закінчився 29 серпня. Заклад він очолював з 2005 року.  

Як ми вже повідомляли, з третього вересня заклад очолила Алла Жижкевич. Голова РОР підписав із нею контракт на три місяці.

Новообрана керівниця раніше працювала головною спеціалісткою управління культури та туризму Рівненської обласної державної адміністрації.  

- Маю приємність представити вам нового директора нашого музею – Аллу Жижкевич. Переконаний, що вона з честю та гідністю продовжить справу, яку розпочав її попередник Олександр Булига, який понад 19 років очолював заклад. Пане Олександр, щиро дякуємо вам за багаторічну працю, яку ви присвятили краєзнавству. Вірю, що професіоналізм і новий погляд на справи нової керівниці лише сприятимуть розвитку нашого музею. Тож разом, влада і колектив, підтримаємо пані Аллу в роботі та допоможемо в реалізації її планів та ініціатив, - зазначив Олексій Бучинський.