06-10-2023

Клесівські школярі взяли участь у проєкті «Розминка від чемпіона»

На Рівненщині продовжують реалізовувати соціальну ініціативу «Розминка від чемпіона», в рамках якої школярі області знайомляться з відомими спортсменами, які здобули високі нагороди в різних видах спору. Під час таких мотиваційних зустрічей діти дізнаються про роль спорту в житті молодої людини, про непростий шлях до чемпіонства, про відчуття, коли ти стоїш на п’єдесталі. Також із запрошеним гостем учні проводять спортивні активності.

Цього разу «Розминка від чемпіона» завітала до Карасинської гімназії Клесівської територіальної громади, що на Сарненщині.

З гімназистами зустрілася майстер спорту України з легкої атлетики Юлія Кучер. Вона розповіла про свій шлях до спорту, високі досягнення в метанні списа, зокрема, як встановила особистий рекорд 53 м 40 см.

Юлія також є координаторкою іще одного соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» в Клесівській ТГ.

Після спілкування спортсменка провела з дітьми розминку та майстер-клас з метання списа.

В рамках заходу відбулися інтелектуальне змагання «Олімпійська вікторина» та творчий конкурс на кращий малюнок спортивної тематики. Переможців нагородили призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

Саме регіональний підрозділ НОК спільно з комунальним закладом Рівненської обласної ради - Обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх»  є організаторами заходу «Розминка від чемпіона».