07-08-2023

Керівництво обласної ради нагородили пам’ятними медалями футзального клубу «Кардинал – Рівнестандарт»

Цьогоріч рівненські футзалісти стали володарем Кубка України та бронзовими  призерами Екстраліги сезону 2022-2023. На майданчику львівської «Боско Арени» команда «Кардинал Рівнестандарт» обіграла столичний «ХІТ» та вперше у своїй історії здобула Кубок України, а бронзові нагороди рівненська команда виборола у напруженій боротьбі з львівською «Енергією». Цей сезон, що відбувся в умовах воєнного стану, став воістину історичним, тріумфальним і найуспішнішим в історії рівненського клубу.

«Цей сезон у виконанні нашої команди – неймовірний! Рівняни довели всім, що є одними з найкращих в Україні. Своєю самовіддачею, командною взаємодією та професійним ставленням до роботи рівненський клуб справедливо увійшов в історію Українського футзалу. З нетерпінням очікуємо матч за Суперкубок України! Успіхів та вдачі рівненським футзалістам!» - зазначив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

За сприяння рівненському футзалу, активну підтримку місцевої команди, президент футзального клубу «Кардинал Рівнестандарт» Володимир Валявка нагородив голову Рівненської обласної ради Андрія Карауша та його заступника Олексія Бучинського пам’ятними медалями перемоги у Кубку України.

Зараз рівняни продовжують свою підготовку до старту нового футзального сезону та заключного поєдинку із столичним «Хітом» за звання переможця Суперкубку України у сезоні 2022-2023, який відбудеться 17 серпня на майданчику Академії спорту у місті Буча Київської області. Нагадаємо, що саме в цьому місті, більше року тому росіяни влаштували жахливі злочини проти людяності. За різними оцінками у березні 2022 року за час окупації росіяни вбили у Бучі близько 400 цивільних українців.

В рамках підготовки команда двічі помірялась силами із хмельницьким «Соколом», де суперники обмінялись домашніми перемогами з рахунком 2:0, а наступним опонентом у контрольному матчі став чемпіон Першої ліги – луцький «Любарт», який рівняни впевнено перемогли  – 5:2. А вже у вівторок, 8-го серпня, «Кардинал – Рівне» розпочне свою боротьбу на «Lviv Open Cup», де поміряється силами у груповому етапі з «Aurora Team», «Любартом» та «Енергією».