29-05-2023

«Кардинал Рівнестандарт» – бронзові призери Екстраліги сезону 2022-2023

Неймовірне завершення поточного сезону для футзальної родини Рівненщини. В напруженій боротьбі рівненський клуб «Кардинал Рівнестандарт» переміг львівську «Енергію» з рахунком 2:1 та здобув бронзові медалі чемпіонату України з футзалу.

Серія матчів за бронзу триває до двох перемог однієї з команд. У фінальній серії рівненські футзалісти стартували із прикрої домашньої поразки у серії пенальті. Але зуміли реабілітуватись на майданчику гостей з рахунком першої зустрічі у Львові 2:1.

Бронзові медалі розігрувались у вирішальному матчі. Підсумок цього поєдинку - це знаковий момент в історії команди: «Кардинал Рівнстандарт» вперше став заслуженим бронзовим призером Екстраліги VBET сезону 2022-23.

Зауважимо, що ця бронза - другий вагомий успіх «Кардинала» впродовж сезону. Нещодавно рівненський клуб став володарем Кубка України. На майданчику львівської «Боско Арени» команда «Кардинал Рівнестандарт» обіграла столичний «ХІТ», основний час завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті "Кардинал" зумів вибороти перемогу.