10-09-2021

Ігор Ясенюк привітав працівників нафто-газової промисловості

12 вересня в Україні відзначатимуть День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. На офіційному рівні це професійне свято в нашій державі святкують з 1993 року у другу неділю вересня.

З цієї нагоди в АТ «Рівнегаз» влаштували урочистості, участь в яких взяв і голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради Ігор Ясенюк.

Варто зазначити, що цього року компанія «Рівнегаз» відзначила своє 60-річчя. За цей час підприємство неабияк «виросло»: з 18 працівників – до понад 1300. Сьогодні послугами компанії користується 265 тисяч приватних споживачів і понад 2300 промислових. А протяжність газових мереж перевищує 10 тисяч кілометрів.

На Рівненщині працює 13 нових центрів обслуговування клієнтів, половину з яких відкрили у 2020 році. Підприємство активно розвиває онлайн-сервіси.

Від керівництва та депутатського корпусу Рівненської обласної ради Ігор Ясенюк привітав колектив АТ «Рівнегаз» з професійним святом та з 60-річчям підприємства.

 - Ви розпочинали роботу як державне підприємство, сьогодні ж працюєте як приватне акціонерне товариство. Однак не зважаючи на форму власності, "Рівнегаз" завжди був сумлінним платником податків і бюджетоутворюючим підприємством. А ще - ви є стратегічним учасником ринку, який забезпечує населення та підприємства Рівненщини такою стратегічною сировиною як газ. Тому бажаю вам розвиватися технологічно, запроваджувати якісні сервіси. І нехай здійсняться найамбітніші плани! - зауважив Ігор Ясенюк. 

З нагоди свята він також вручив Почесні грамоти та пам’ятні знаки Рівненської обласної ради.

Високі нагороди, зокрема, отримали:

Валентина ДЕМИДЮК – провідний фахівець відділу комерційного балансування,

Сергій ДАЦ – машиніст екскаватора п’ятого розряду служби автотранспорту,

Володимир КОРНЕЛЮК - машиніст екскаватора п’ятого розряду відділу капітального будівництва,

Юрій ІЛЬЇН – слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів третього розряду відділу капітального будівництва,

Роберт БІЛОТІЛ – електрозварювальник п’ятого розряду відділу капітального будівництва.

На фото - багаторічний керівник "Рівнегазу" Петро Дубас (ліворуч) та голова правління АТ "Рівнегаз" Павло Козюк (по центру)