06-04-2021

Хто з представників громадськості обиратиме директора психлікарні в Орлівці

Як ми вже повідомляли, на Рівненщині оголошено конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня  с.Орлівка» Рівненської обласної ради. Попередній керівник написав заяву на звільнення до завершення дії контракту із ним. Тож в раді обиратимуть нового очільника психлікарні.

Нагадаємо, що до складу окремої конкурсної комісії, яка обирає керівників медичних підприємств обласної комунальної власності, окрім представників обласної ради та трудового колективу, входять три представники від громадськості. Їх обирають депутати профільної постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства Рівненської обласної ради з-поміж тих представників громадських організацій, які виявили бажання увійти до її складу.  

Цього разу, до Рівненської обласної ради надійшли пропозиції від п’яти представників громадських спільнот:

Людмили Романішиної-Лановської (Асоціація медичних сестер Рівненщини),

Ольги Романчук ( ГО "Сприяння розвитку охорони здоров'я"),

Ольги Шустік  (ГО "Всеукраїнська люстрація"),

Олександра Гомона (ГО "Всеукраїнська люстрація")

Євгенія Іванішина (ГО "Всеукраїнська люстрація").

За результатами рейтингового голосування до складу окремої конкурсної комісії обрали трьох: Ольгу Романчук, Ольгу Шустік та Євгенія Іванішина.  

Найближчим часом буде оголошено про початок конкурсу на зайняття посади директора КП «Обласна психіатрична лікарня  с.Орлівка».